Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

δεν τα ειπαμε????

"αγαπη δεν ειχαμε πει οτι θα επεστρεφα τον επομενο δεκεμβριο???δεν ειχαμε πει οτι καλο θα ηταν να μεινουμε για λιγο καιρο ο καθενας σπιτι του (100 μετρα αποσταση) μολις επιστρεψω και να δουμε μετα???"

στο δευτερο ηταν διαλακτικοτατος...τυπου "μεχρι τοτε ισως αλλαξουν τα πραγματα" μην κανουμε παλι βιαστικες κινησεις και τα ιδια λαθη...ουφ......εχει δικιο...τι να κανω ομως κι εγω που το μονο που λειπει απο το "τελειο πακετακι μου" ειναι ενας ανθρωπος διπλα μου????και γινομαι ανυπομονη και φορτικη!!!!τι να κανω εγω οταν εκεινος εχει να κανει πολλα για να φτιαξει κι αυτος το πακετακι του????

"νομιζω οτι φτασαμε ξανα στο αδιεξοδο οτι αυτη η σχεση ειναι αδικη για σενα..."για αυτο δεν χωρισαμε???δεν τα ξεκαθαρισαμε???

τι να κανω????
υπομονη..εχω κανει υπομονη και δεν ξερω αν αντεχω αλλο..σε λιγο θα μου βγαινουν νευρα...μηπως δεν τον αγαπαω αρκετα για να τον περιμενω???αφου δεν εχω ματια για αλλον..δεν μπορω να φανταστω με αλλον..δεν μπορω να φανταστω αλλον να με καταλαβαινει οπως αυτος...να με νιωθει οπως αυτος..να με νοιαζεται οπως αυτος??να με ανεχεται οπως αυτος...

αρχιζω παλι και αγκιστρωνομαι πανω του, να μην ασχολουμαι με μενα και να με νοιαζει μονο αυτος...πρεπει να δινω κι αλλου ενεργεια λεει..."αφου τα εχουμε πει.."

ουφ....εχει δικιο νομιζω....

7 σχόλια:

  1. γιατί το κάνεις αυτό;;; Γιατί;;
    εκεί δεν ήσουν πριν; δεν είδες ότι ήταν λάθος; γιατί ξαναπάς εκεί; Άλλαξε πορεία!!!!!!!!
    Ασχολείσου με σένα, με τα άλλα που έχεις να κάνεις. Αχ, να μην είμαι Ελλάδα να σε πιάσω από το μαλλί... μπας και βάλεις μυαλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπερα! Καποια ειπε οτι θελει ξυλο? Εφτασεεεεεεεεε!!
    Για συμμορφωσου, αντε τραβα στα μαθηματα σου, δεν πληρωνουμε τσαμπα!!
    Βρε αγαπουλα δεν εχουμε πει οτι παιρνουμε βαθιες αναπνοες και δεν σκεφτομαστε τιποτα? Αν αγκριστρωθεις πανω του εκεινος θα φυγει και δεν θα ξαναγυρισει! Δωσε λιγο χωρο και εσυ θα λαβεις πολλα!!

    Μαρουλοφιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @fairy
    δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα...χαχαχαχχα

    @μαρουλακι
    λες εεε???χααχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αααααα εγώ πάλι είμαι Αθήνα και έχω βαρύ χέρι γι αυτό πρόσεξε.Προσπάθησε να είσαι χαλαρή αυτή τη φορά, να ζεις και να χαίρεσαι τη σχέση και όχι να ζεις για τη σχέση γιατί διαφορετικά στα παλιά θα καταλήξετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ελπίζω να εξελιχθούν καλά τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ... δίκιο έχει... :-)) εμπιστεύσου τον άλλο, άστον να αναπνέει, να ζει, εσύ διάβασε βγες κάνε κάτι διαφορετικό.... να είστε δυο ξεχωριστοί άνρθωποι με ξεχωριστή προσωπικότητα... Η ευτυχια, η γαλήνη κι η συναισθηματική ολοκήρωση έρχονται ΜΟΝΟ από μέσα σου, ΜΟΝΟ από εσένα...Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @συννεφακι
    χαχαχα ευχομαι να μην συναντηθουμε πουθενα...ευχαριστω για το σχολιο σου..

    @mahler
    μακαρι...

    @global greek
    σε 2 γραμμες ολο το νοημα..ειναι γαμωτο πολυ δυσκολο..την παλευω ομως..να σαι καλα..ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή