Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

ατιμη καταθλιψη...

ηλιολουστη παρασκευη..καθως πηγαινα σπιτι απο την δουλεια σκεφτηκα..δεν παω να κουρευτω???μολις περναγα εξω απο ενα τρεντυ κομμωτηριο που ειχα επισκευτει πριν κανα χρονο και ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενη..και μπηκα..και μου ειπαν ξεκιναμε λουσιμο??το παιδι που μου το ειπε δεν περιγραφεται..πρωτη φορα παρατηρησα αντρα μετα απο τοσο καιρο..αστα!!ομιλητικοτατος με εκανε να νιωσω ανετα και περασα πολυ καλα την ωρα που με κουρευε..
μετα σκεφτηκα θελω γυαλια ηλιου...λεφτα δεν ειχα απανω μου αλλα σκεφτηκα τι καλα τωρα με το καινουριο κουρεμα να αγοραζα και γυαλια που δεν εχω..και η μανια συνεχιστηκε πηγα σπιτι πηρα λεφτα απο την καβατζα του πασχα και πηγα και αγορασα και τα γυαλια..τα ειχα αναγκη αλλα ανεβαλα συνεχως την αγορα!!
νομιζα οτι ημουν τοσο χαρουμενη κουρευτηκα, αγορασα γυαλια(νομιζα οτι κερδισα το τζακ ποτ)αλλα μολις μπηκα σπιτι γκρεμιστηκε η ψευδαισθηση..το κακο θελει χρονο για να φυγει κοπελια!!!! δυστυχως δεν την παλευω με τιποτα..αλλα δεν το βαζω κατω, κατι δεν ειναι κι αυτο??
το σκ ηταν σε γενικες γραμμες καλο ηταν βγηκα το σαβ. αλλα δεν πηγα στο εξοχικο και περασα παλι πολλες ωρες μεσα στο σπιτι..κανοντας τιποτα..που θα παει ατιμη καταθλιψη με τοσο ηλιο θα φυγεις..δεν θα με ριξεις κι αλλο στο υπογραφω!!!