Τρίτη 27 Απριλίου 2010

θετικα-αρνητικα

καλημερα..εχτες δεν ηταν καλη μερα..ενω ολα τα ειχα τακτοποιημενα σε κουτακια μες στο μυαλο μου..κανω πραματα, ειμαι καλα..αυτο το κατι που θελω..μου τα ανετρεψε παλι..αλλα για πρωτη φορα νιωθω δυνατη να μην καταστρεψω ολα οσα εχω καταφερει ολο αυτο το καιρο..

ενας πολυ καλος κοινος φιλος μας ειπε οτι ειναι τρομερο να υπαρχει τοσο συναισθημα και να ειμαστε χωρια..αστειο ε? ειρωνικο θα ελεγα.. παρα πολυ δυσκολο να το αντιμετωπισεις..κι αλλα.. το ξερω οτι μαγαπας..καταφερα να το καταλαβω αφου χωρισαμε βεβαια αλλα το καταλαβα.. δεν μπορω να κανω ομως τιποτα..φοβαμαι.. εφταιξες..δεν προσπαθησες αρκετα, τα παρατησες..λυπαμαι..θελω να τελειωσει αυτο..εγω εκανα αρκετα τελειωσε το..κανε την κινηση σου..θετικη αρνητικη κανε την..δεν μπορω αλλο..

νιωθω τοσα πολλα για αυτον τον ανθρωπο..ο χρονος θα δειξει..μεχρι τοτε συνεχιζω δυναμικα τη ζωη μου..δεν περιμενω τιποτα..αρκετα περιμενα..αν ειναι της μοιρας μας καποια στιγμη θα τα ξαναπουμε..μεχρι τοτε φιλακια...:))))

12 σχόλια:

  1. Καλημέρα!
    Αχ δεν θέλω να ακούω τέτοια... Φυσικά και δεν πρέπει να κάνεις πισωγυρίσματα και να τσαλαπατήσεις όλες σου τις προσπάθειες!

    Ερώτηση: Ποιος ήταν ο λόγος του χωρισμού(άν επιτρέπεται);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @this is me
    μαλλον δεν ηταν το σωστο ταιμινγκ..εγω ηθελα συνεχως περισσοτερα..εκεινος δεν μπορουσε να δωσει..μενουμε σε διαφορετικες πολεις..ουφ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωχ κατάλαβα... Απόσταση στη μέση... Κυριολεκτική και συναισθηματική.

    Έχεις σκεφτεί μήπως όντως ζητούσες πάρα πολλά; Απο τη στιγμή που και εσύ η ίδια σου το αναγνωρίζεις, μήπως θα έπρεπε να είσαι πιο υπομονετική και καρτερική;

    Το λέω, διότι πολλές φορές χάνουμε κάτι όμορφο γιατί είμαστε εγωιστές. Δεν μπορούμε να μπούμε στη θέση του άλλου και να συμπορευτούμε (πνευματικά).

    Μήπως και ο άλλος νιώθει το ίδιο απογοητευμένος από εσένα, γιατί δεν μπόρεσες να τον καταλάβεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @this is me
    ναι ζητουσα παραπανω απο οσα μπορουσε, γιατι νομιζα οτι μπορουσε!!νομιζε οτι ηταν ετοιμος να συμπορευτουμε γενικως..ναι ειμασταν κι 2 μας εγωιστες..τωρα τι κανουμε φιλη..που ενω οντως δεν ειναι καταλληλο το ταιμιγκ θελουμε τοσο πολυ ο ενας τον αλλο και δεν μπορουμε να διακοψουμε εντελως!!εστω για λιγο μεχρι να δουμε αν το θελουμε πραγματικα η μιλαει η μοναξια τωρα..συνεχεια με διαφορες αφορμες μιλαμε στο τηλ και καταληγουμε να το κλεινουμε με βαρια καρδια γιατι εχουν περασει και 3 ωρες βρε αδερφε..αστα..κατι πρεπει να γινει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω νομιζα οτι ηταν ετοιμος να συμπορευτουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπορεί και εκείνος να νόμιζε ότι είναι έτοιμος...
    δεν θεωρώ ότι κάποιος μπορεί να ζητάει πολλά σε μια σχέση. Ζητάς είτε πιο λίγο ή ως εκεί που σου δίνουν, παραπάνω και να θέλεις δε ζητάς. Δεν γίνεται. Απλώς βλέπεις τι σου δίνει ο άλλος και τι είναι διαθετιμένος να σου δώσει και ζητάς...
    Δεν ξέρω αν τώρα η ώρα είναι κατάλληλη ή όχι, πιστεύω όμως ότι πρέπει να συγκρατήσεις τον εαυτό σου γιατί είναι ακόμα πολύ νωρίς για να ξέρεις αν είναι η μοναξιά και η συνήθεια που σε σπρώχνουν κατά κει μεριά. Αυτά.. μπορεί και να λέω βλακείες βέβαια...μόνο εσύ ξέρεις τη συμβαίνει.
    Να περνάς καλά και να ξεδίνεις στο kick boxing!!! :) φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ax σε νοιωθω να ξερεις..αλλα να ξες δεν μπορεις να ζητας πραγματα απο καποιον οταν δεν τα εχει γιατι ουκ αν λαβεις παρα του μη εχοντος
    κι εγω χρονια πεδευομουν με εναν τετοιο
    ζητουσα κι επαιρνα παντα αυτα που μπορουσε να δωσει...μετα εφυγα κι ησυχασα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωχ κάτι μου θυμίζουν τα τρίωρα τηλεφωνήματα.Αν δεν τα αποφύγετε όμως και δεν μείνετε πραγματικά χώρια για λίγο δεν θα μπορέσετε να αξιολογήσετε τα συναισθηματά σας.Και συμφωνώ με την fairy η ρημάδα η συνήθεια σε παραπλανεί μερικέσ φορές.Δε σε φοβάμαι όμως θα την βρεις την άκρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @fairy
    συμφωνω οτι ισως η μοναξια η η νοσταλγια με σπρωχνει στο γνωριμο..kick boxing for ever!!εχω πορωθει!!!ευχαριστω γλυκα!!

    @ελεγεια
    καλα εκανες φιλη!!!χαχχα

    @συννεφακι!!
    τι σου θυμιζουν?????
    να σαι καλα!!ευχαριστω για την ψηφο εμπιστοσυνης!!!:)))κι εγω πλεον με εμπιστευομαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΟΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΝΕΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί να περιμένεις και να μην κάνεις εσύ την κίνηση σου?????
    Δύσκολο το ξέρω...το έχω περάσει.. Η ζωή όμως σε περιμένει και σου χαμογελά!!!!!
    Καλώς ξαναβρεθήκαμε καλή μου!!!!!
    Φιλί γλυκό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @jk skroutzakos..
    οσο μπορουμε φιλε μου..αυτη τη βδομαδα..

    @next day
    αστα να πανε..πιο κινηση και βημα..its complicated..κι εγω χαιρομαι που σε ξαναβρηκα και μαλιστα ερωτευμενη..τι ομορφααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή