Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

την επομενη φορα..

η βδομαδα που περασε ηταν πολυ ηρεμη..το μονο που την ταραξε ηταν ακομα ενα τηλ απο εκεινον...δεν εβρισκε παλι τον κουμπαρο και ανησυχησε...και ετσι πηρε παλι εμενα για πληροφοριες και μια ωρα κουβεντα περι ανεμων και υδατων, καναμε τον χαβαλε μας οπως παντα και το κλεισαμε σαν 2 καλοι φιλοι..την τελευταια φορα του ειπα να μην με παιρνει τοσο συχνα..δεν του ειπα ομως οτι με αναστατωνει...οτι με κανει και τον σκεφτομαι συνεχεια..

την επομενη φορα θα του το πω..αν και ειχα πει οτι δεν θα του ξαναβγαλω ποτε συναισθημα, θα το κανω τελευταια φορα για το καλο μου..

7 σχόλια:

  1. πραγματικά, σε τέτοιες περιπτώσεις δεν ξέρω αν είαι προτιμότερο να δείχνεις ή όχι τα συναισθήματά σου....
    Όταν βρέθηκα σε παρόμοια θέση, κάποιες φορές ένιωθα ανακούφιση να του λέω να μη με παίρνει γιατί με κάνει χάλια, μπορεί να χαιρόμουν από τη μία που τον άκουγα, από την άλλη, όμως, ήταν λες και μου πατούσε εκατό χαστούκια!
    Βέβαια, ήταν και άλλες φορές που το μετάνιωνα. Η αλήθεια είναι ότι δε θέλεις να ξέρει ο άλλος ότι σε πονάει. Νιώθεις αδύναμη...
    Τεσπά... Ελπίζω σύντομα να σταματήσουν τα τηλεφωνήματα ή να σταματήσουν να σε πειράζουν τόσο. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να του εκφράσεις όσα νιώθεις. Μην τα κρατάς μέσα σου... απελευθερώσου....

    Trust me...

    Καλό σου βράδυ :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @fairy..
    ποιος αρρωστος δεν θελει το φαρμακο του, ο ναρκομανης τη δοση του και παει λεγοντας..ειναι τοσο δυσκολο που ταυτιζεται με τους παραπανω αλλα δεν ειναι ετσι ρε συ..ειμαι υγιειεστατη δεν θελω να ειμαι αδυναμη και να με νικουν οι επιθυμιες μου..οταν συμβαινει στραβωνω και με την παρτη μου αλλα με συγχωρω μετα..δεν ξερω τι θα κανω και πως αλλα τα τηλεφωνηματα πρεπει να σταματησουν..

    @υαδα
    ειμαι τοσο ανοιχτη και εκφραζομαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ με αποτελεσμα να το εκμεταλευτει καποια στιγμη..για αυτο αποφασισα να μην του ξαναδειξω συναισθημα και θα το κανω οσο μπορω και ειναι δυνατον..

    κατα τα αλλα και εγω ειμαι υπερ της αποψης να εκφραζει ο καθενας οσο πιο συχνα γινεται θετικα η αρνητικα συναισθηματα..αλλα στην περιπτωση αυτη η γνωμη μου δεν θα αλλαξει!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι, κάντο! Δεν έχεις να χάσεις τίποτοτα με το να δοκιμάσεις.
    Το να εκφράσεις τα συναισθήματά σου δεν δηλώνει αδυναμία. Κατά τη γνώμη μου δείχνει θάρρος, ωριμότητα και αυτοπεποίθηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. this is me
    ...........??το ξερω αλλα δεν θα το κανω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ..ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙς ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙΣ...ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ελεγεια
    ναι θα του το πω,την επομενη φορα σιγουρα..
    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή