Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

μπερδεμα παλι...

τον τελευταιο καιρο μιλαμε παλι με τον πρωην..την πρωην λατρεια!!!χαχα ετσι τον αποκαλουσα..γιατι ειναι και ηταν μεγαλη λατρεια μου..η εξαρτηση μου..

τα τηλ κινουνται σε χαλαρο-φιλικο-εξομολογητικο στυλ..εχουμε γελασει, εχουμε μαθει πραγματα ο ενας για τον αλλον, προσπαθουμε να καταλαβουμε ο ενας τον αλλον καλυτερα, γενικως φαινεται κι οι δυο μας να επεξεργαζομαστε την ιδεα της επανασυνδεσης χωρις να το επιδιωκει καποιος ξεκαθαρα..εγω εχω παρατηρησει να δειχνει ενα διαφορετικο ενδιαφερον απο πριν απεναντι μου..μια διαλακτικοτητα που δεν υπηρχε στο ελαχιστο πριν!!!δεν ειναι οτι παζαρευει αλλα φαινεται με αυτο τον τροπο να δειχνει ετσι το ενδιαφερον του απεναντι μου.. ασχολειτε πολυ με τα δικα μου.. τεσπα υπαρχει πολυ καλη διαθεση για προσπαθεια...........

και σκεφτομαι!!! οσο μπορω!!!γιατι το συναισθημα πλημμυριζει...ειμασταν χωρια για 6-7 μηνες με κατι τηλεφωνηκα διαλλειματα πονου-μιλαγαμε και καταληγαμε να ριχνει ευθυνες ο ενας στον αλλον!!!οι ευθυνες και ο πονος απαλυνθηκαν το πασχα που μιλησαμε πλεον ηρεμα για το τι ακριβως μας συνεβη...

χωρισαμε γιατι εκεινος δεν μπορουσε να ανταπεξελθει σε οσα του αναλογουσαν στη σχεση που ειχαμε πχ ευθυνες-δεσμευση, ακομη δεν εχει κανει βασικα πραγματα που εχουν κανει αλλοι στην ηλικια του και παλευει να φτασει σε ενα αξιοπρεπες επιπεδο με μενα για να ειμασταν ισοτιμα μεσα στη σχεση που πηγαιναμε να κανουμε και μαζι με αλλα που προσπαθει, του επεσαν πολλα και φοβονταν μην αποσυντονιστει και να απομακρυνθει απο τους στοχους του..
εγω απο την αλλη πιεστικη-κυκλοθυμικη-ανηπομονη-ανωριμη
χωρισαμε με πολυ πονο στην καρδια μας γιατι δεν το θελαμε-γιατι επρεπε-κατι που δεν μπορουσα να καταλαβω με τιποτα στην αρχη!!!αν συνεχιζαμε θα εκανε κακο ο ενας στον αλλο!!θα μας εκτροχιαζε..

και καταληγω!!!επιτελους!!!τι θελω??θελω καποιον που με λατρευει!!που εκρινε σωστα και απομακρυνθηκε μεχρι να απεξαρτηθουμε μεχρι να αναγνωρισουμε καλυτερα τους ευατους μας και τα λαθη μας..εναν ανθρωπο που δεν μοιραζεται ευκολα πραγματα, που δεν δειχνει ευκολα τα συναισθηματα του, που εχει δειξει μεγαλη αδυναμια-ανασφαλεια, που ειναι επιρρεπης στο να το βαζει στα ποδια!!!ΑΛΛΑ με νοιαζεται πολυ, (πηρε πολυ βαρος για τον χωρισμο μας) με καταλαβαινει και ειναι προθυμος να προσπαθησει παραπανω, τον εμπιστευομαι οτι θα κανει οτι καλυτερο για μας και γενικως υπαρχει εμπιστοσυνη στην σχεση που εχουμε και ειχαμε και θελω να πιστευω οτι αν αποφασισουμε να το ξαναπροσπαθησουμε , θα ειναι ολα ξεκαθαρα!!!και δεν θα ξαναγινουν τραγικα λαθη..

ρε γαμωτο ειμαστε κι οι δυο τοσο ανασφαλεις ανθρωποι-χωρισαμε επειδη νομιζαμε οτι ο ενας δεν αγαπαει αρκετα τον αλλον!!!υποφεραμε 6-7 μηνες απο εγωισμους και πονο!!πιστευω ειλικρινα οτι υπαρχει μεγαλη αγαπη!!αλλα τι ειδους???μηπως παμε παλι για το γνωριμο, το ασφαλες επειδη δεν εχουμε κατι καλυτερο???θα ειμαστε ευτυχισμενοι??αν γινουν τα ιδια λαθη??

δεν ειναι ρε πουστη μου τυχαιο!!!οταν μου ανοιγεται-εκτιθεται (αυτο δηλαδη που θελω, να εκφραζεται..) εγω κανω πισω η τα γαμαω ολα!!!και η αποδειξη μου τωρα-μα με χωρισες-δεν μαγαπας πραγματικα!!ειμαστε δυο προβληματικοι- ανθρωποι οπως ολοι-εμεις λιγο παραπανω..τουλαχιστον παντα υπαρχει σεβασμος και εκτιμηση μεταξυ μας αλλιως δεν θα ξεχωρισαμε απο εκεινους που πανε στα παρατραγουδα!!!χαχαχα

ειμαι σκατα-μπερδεμενη!!δωστε ενα χερακι - με ειλικρινεια πως ακουγονται ολα αυτα?? δεκτη και η σκληρη αληθεια..ευχαριστω..

11 σχόλια:

  1. Απ'όσα διάβασα, φαίνεται πως τα πράγματα είναι απλά!

    Σε θέλει, τον θέλεις... Να είστε μαζί!
    Φυσικά εάν μπούμε σε διαδικασία να ζυγίζουμε τα πάντα, δεν θα καταλήξουμε πουθενά!
    Επίσης, δεν υπάρχει ούτε 1/1.000.000 πιθανότητα να βρούμε το ΤΕΛΕΙΟ. Δεν υπάρχει!

    1+1=2. Απλή μπακαλική. Αφού νοιάζεστε και δεν μπορείτε μακρυά...

    Να τα ξαναβρείτε και εάν δεν ξαναδουλέψει, δεν χάθηκε ο κόσμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @this is me
    με σοκαρεις!!!ναι ισως εχεις δικιο!!!!απλη λογικη...δεν χαθηκε κι ο κοσμος..χαχαχχα συνηθιζω να μπλεκω τα πραγματα και να πνιγομαι σε μια κουταλια νερο...

    τωρα που το ξανασκεφτομαι..ρε συ με πληγωσε για αυτο τα μπλεκω τοσο και φοβαμαι..αλλα βαρεθηκα να μη ζω φοβουμενη μην πληγωθω...σαν να μην εχω ζησει μου φαινεται...

    θα δουμε..ευχαριστω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κανε αυτο που οριζει το ενστικτο σου
    η ζωη ειναι γεματη διληματα..και ειναι μικρη επισης..αν δεν κανεις κατι μετα ισως μετανοιωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @σιωπηλη κραυγη
    λες ε?? :)))θα δουμε..ευχαριστω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. λοιπόν....
    η λογική λέει να μην γυρνάς ποτέ πίσω...
    μπαίνει όμως στην μέση και η καρδιά...
    το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι αυτό που σου λέει η καρδιά σου... κι άσε τις σκέψεις..το πολύ πολύ να ξαναπληγωθείς.. είναι δύσκολο το ξέρω αυτό που λέω, αλλά τουλάχιστον δεν θα έχεις ποτέ ξανά τέτοιες απορίες...
    ζήσε αυτό που σου έρχεται και το βλέπουμε στην πορεία πώς θα το αντιμετωπίσουμε...
    αυτά!
    Να μας κρατάς ενημερους!!! ;)
    Καλημέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Yphrxan logoi pou xwrisate.
    Poioi einai? Tha mporesete na tous kseperasete?

    An uphrxe kapoios allos sth zwh sou tha skeftosoun epanasundesh me ton prwhn?
    Einai lush anagkhs?

    Mhn epistrefeis se sxeseis pou exoun hdh teleiwsei... To pio pithano einai oti tha ksanateleiwsoun.

    Ektos ki an einai autos o enas... pou mia zwh feugeis kai ksanagurnas konta toy.

    An omws den einai autos... an den einai o enas... tote otan to allo sou miso mpei sth zwh sou, esu tha eisai polu apasxolhmenh me ton prwhn gia na to prosekseis...

    Kalhmera :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυο άνθρωποι χωρίζουν για κάποιους συγκεκριμένους λόγους, συνήθως. Αν αυτοί οι λόγοι δε λυθούν, μια επανασύνδεση, πάλι σε χωρισμό θα καταλήξει...
    Αλλά ακόμα και αν η λογική σου λέει φύγε τρέχοντας προς την αντίθετη κατεύθυνση, η καρδιά άλλα ορίζει...
    Κανείς δε μπορεί να σου πει τι να κάνεις, μόνο εσύ ξέρεις τι νιώθεις και τι επιθυμείς.
    Σημασία έχει να κάνεις ότι κάνεις, με τα μάτια ανοικτά και έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα...

    Καλή σου τύχη και εδώ είμαστε εμείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @next day
    :))) νομιζω χρειαζεται και η λογικη γιατι αν αποτυχουμε δευτερη φορα, θα ειναι πολυ βαρυ..θα δουμε..πολλα φιλια..ευχαριστω..

    @nefeli
    πανω κατω αναφερω τους λογους του χωρισμου στο ποστ, το μεγαλυτερο ηταν η αδυναμια του να εκφραζεται και να αναλαβει τις ευθυνες που του αναλογουσαν στην σχεση μας..και μερικα δικα μου..

    δεν ξερω αν θα υπηρχε καποιος αλλος τι θα εκανα..δεν ξερω ποιος θα ηταν αυτος??με τι κριτηρια θα τον ειχα επιλεξει και γιατι??παντως μου ειναι ακομα νωρις για να μπω σε καινουρια σχεση..ειδικα τωρα με την επικοινωνια εχεις δικιο οτι αν υπαρχει εκει εξω ο "ενας" οπως λες δεν θα τον δω..

    λυση αναγκης???με τιποτα!!!!

    "Ektos ki an einai autos o enas... pou mia zwh feugeis kai ksanagurnas konta toy."
    εδω ειναι το θεμα μου!!!δεν σε καταλαβα, δηλαδη εσυ πιστευεις, οπως γραφεις παρακατω οτι ο ενας!!!ειναι αυτος που συνεχεια φευγεις απο κοντα του και μετα επιστρεφεις??? κατα την γνωμη μου σχεσεις που κανουν συνεχεια κυκλους δεν εχουν προοπτικη..

    τωρα οσον αφορα τον εναν!!οπως λες, τον ερωτα της ζωης μου..αν γνωριζεις καποιον που που οταν τον γνωρισε, τον καταλαβε με την μια και οντως ηταν!!!να μου τον γνωρισεις...δεν υπαρχουν κεραυνοβολοι ερωτες και ιδανικες σχεσεις..υπαρχουν σχεσεις με προβληματα που λυνονται με κατανοηση και σεβασμο, υποχωρησεις..σχεσεις που υπαρχει αμοιβαια αγαπη και ενδιαφερον, κοινους στοχους και πολλα αλλα..αυτη ειναι η γνωμη μου για τις σχεσεις.. δεν ψαχνω για τον "εναν"..ψαχνω για τον καταλληλο συντροφο..κι εκεινος πληρει αρκετες προοποθεσεις+τον ξερω..ειναι ενα ειδος βολεματος..αυτο ειναι το διλλημα μου...

    αυτα φιλη μου...

    ευχαριστω για το ενδιαφερον..να σαι καλα..

    @μικρες ανασες
    σε μια τετοια διαδικασια εχουμε μπει νομιζω..να δουμε αν μπορουν να λυθουν οι λογοι του χωρισμου..ξερουμε κι οι 2 μας πολυ καλα οτι αν δεν λυθουν δεν προχωραμε..ετσι κινουμασταν και πριν αλλα το χασαμε..

    τα ματια μου ανοιχτα!!!ναι!!!προσπαθω!!!

    ευχαριστω για τη στηριξη..να σαι καλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χχχμμμμ... δεν ξέρω τι να σου πω, δεν είμαι η κατάλληλη. Νομίζω, όμως, ότι πρέπει να σκεφτείς αν μπορούν να ξεπεραστούν οι αιτίες που σας έκαναν την προηγούμενη φορά τα χωρίσετε. Εννοώ να προχωρήσετε παρακάτω, να μην κάνετε τα ίδια λάθη και να μην χτυπάτε ο ένας στον άλλο τα παλιά. Αν σκέφτεσαι την επανασύνδεση, να τη δεις σα μια καινούρια σχέση και όχι σα συνέχεια. Έχετε, βέβαια, το πλεονέκτημα ότι δε γνωριστήκατε χθες, αλλά πρέπει κάποια πράγματα να ξεκινήσουν από την αρχή, να μπουν νέες βάσεις.
    Δεν ξέρω αν στο έχω ξαναπεί, κάτι παρόμοιο με σένα πέρασα και γω κάποιους μήνες πριν. Η δική μου απόφαση νομίζω ήταν η σωστή. Βέβαια, έγιναν πολλά και δοκιμάστηκαν τα αισθήματα και των δυο μας.
    Τέλος πάντων, στο ξαναλέω αυτό: πιστεύω ότι το πρώτο που πρέπει να σκεφτείς είναι αν τον θέλεις πίσω επειδή θέλεις εκείνον ή επειδή σε σπρώχνει πάλι πίσω η μοναξιά και οι αναμνήσεις... Το ίδιο βέβαια ισχυει και για εκείνον.
    Κοίτα να προσέχεις τον εαυτό σου και να περνάς καλά! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑ:)))

    ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΞΑΝΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @fairy
    αχ αγαπημενη..δεν θα μπορουσα να συμφωνησω παραπανω ΣΕ ΟΛΑΑΑΑΑΑ απο οσα ειπες..

    @jk skroutz
    καλη εβδομαδα και σε σενα..να σαι καλα..ο χρονος......αυτος ο χρονος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή