Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

ατιμη καταθλιψη...

ηλιολουστη παρασκευη..καθως πηγαινα σπιτι απο την δουλεια σκεφτηκα..δεν παω να κουρευτω???μολις περναγα εξω απο ενα τρεντυ κομμωτηριο που ειχα επισκευτει πριν κανα χρονο και ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενη..και μπηκα..και μου ειπαν ξεκιναμε λουσιμο??το παιδι που μου το ειπε δεν περιγραφεται..πρωτη φορα παρατηρησα αντρα μετα απο τοσο καιρο..αστα!!ομιλητικοτατος με εκανε να νιωσω ανετα και περασα πολυ καλα την ωρα που με κουρευε..
μετα σκεφτηκα θελω γυαλια ηλιου...λεφτα δεν ειχα απανω μου αλλα σκεφτηκα τι καλα τωρα με το καινουριο κουρεμα να αγοραζα και γυαλια που δεν εχω..και η μανια συνεχιστηκε πηγα σπιτι πηρα λεφτα απο την καβατζα του πασχα και πηγα και αγορασα και τα γυαλια..τα ειχα αναγκη αλλα ανεβαλα συνεχως την αγορα!!
νομιζα οτι ημουν τοσο χαρουμενη κουρευτηκα, αγορασα γυαλια(νομιζα οτι κερδισα το τζακ ποτ)αλλα μολις μπηκα σπιτι γκρεμιστηκε η ψευδαισθηση..το κακο θελει χρονο για να φυγει κοπελια!!!! δυστυχως δεν την παλευω με τιποτα..αλλα δεν το βαζω κατω, κατι δεν ειναι κι αυτο??
το σκ ηταν σε γενικες γραμμες καλο ηταν βγηκα το σαβ. αλλα δεν πηγα στο εξοχικο και περασα παλι πολλες ωρες μεσα στο σπιτι..κανοντας τιποτα..που θα παει ατιμη καταθλιψη με τοσο ηλιο θα φυγεις..δεν θα με ριξεις κι αλλο στο υπογραφω!!!

10 σχόλια:

  1. Κάνεις τα σωστά βήματα! Επίσης προσπάθησε να είσαι αρκετό από το χρόνο σου με φίλους. Θα σε βοηθήσει και θα ξεχαστείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @this is me
    κι εγω αυτο πιστευω..ευχαριστω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έτσι, ασχολήσου με τον εαυτό!
    Φτιάχνε μαλλιά, νύχια... Πάρε και κανα καλό πέδιλο τώρα που θα έρθουν και οι ζέστες.
    Και πάνω από όλα: Να βγαίνεις έξω συνέχεια!!! Να πηγαίνεις για καφέ, για ποτό, για οτιδήποτε. Μην αφήσεις ούτε μια πρόταση για βόλτα να πάει χαμένη!
    Καλή βδομάδα. φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @fairy
    ναι, αυτο προσπαθω..ολα θα πανε καλα..ευχαριστω πολυ..να σαι καλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και αυτό το λίγο που ξεχνιέσαι λίγο νομίζεις πως είναι; Μια χαρά τα καταφέρνεις.. Φιλάκια πολλά!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @dreamy cloud
    να σαι καλα..εχω αναγκη να το ακουσω αυτο.. ευχαριστω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. λυπάμαι που διαβάζω ότι πάσχεις από κατάθλιψη. Με συγχωρείς που ρωτάω, αλλά έχει γίνει διάγνωση? Δηλαδή έχεις πάει σε γιατρό και σου είπε ότι έχεις κατάθλιψη ή είναι δικό σου συμπέρασμα? Νομίζω η βοήθεια των ειδικών είναι πολύτιμη, εννοώ να μιλήσεις με κάποιον που μπορεί να καταλάβει τις αιτίες της κατάθλιψης και να σου προτείνει λύσεις. Σίγουρα το να μη κάθεσαι μέσα και ν' αναμασάς τα ίδια βοηθάει. Όπως και ν' απαλλαγείς από "φαντάσματα" του παρελθόντος. Μου έδωσες ιδέα για ποστ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @pink fish
    σχημα λογου ηταν!!!δεν εχω επισκευτει ακομα ειδικο γιατι δεν χρηζει η κατασταση..καταθλιψη απο οσο γνωριζω εχουν οι ανθρωποι που ειναι αφημενοι στη μοιρα τους, δεν ασχολουνται με τιποτα και δεν εχουν δυναμη να αλλαξουν την κατασταση στην οποια βρισκονται..ειναι συνεχως θλιμμενοι και αλλα πολλα που εγω δεν εχω καμια σχεση..εγω ειμαι φρεσκοχωρισμενη και περναω μια ασχημη φαση κατα τα αλλα μια χαρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με τα γυαλιά ηλίου έγω εχώ τρέλλα!
    Και σε περιόδους μη καλής διάθεσης τι να σου πω.........
    Καλώς σε Βρήκα!
    Την Καλησπέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @gaykarkinos
    εγω καλως σε βρηκα..να σαι καλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή