Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

εικονικη πραγματικοτητα....

εχτες ειχα ενα εντονο απογευμα με αντιπαραθεσεις και συγκρουσεις συναισθηματων και ευτυχως με επανεφερε νομιζω..ειχα αρχισει να νιωθω οτι θελω μπερδεμενη και να ζηταω πραματα (ψιχουλα)..αλλα καταλαβα οτι δεν ειναι τιποτα αλλο απο την μοναξια και τον δυνατο πονο που ακομα και μετα 3 μηνες νιωθω...μου εξηγηθηκε οτι ολο αυτο ειναι φυσιολογικο και ηταν πολυ ανακουφιστικο...ειμαι σε κρισιμη φαση η θα κανω πισωγυρισμα η λαθος επιλογη πρεπει να ειμαι πολυ προσεχτικη..και θα ειμαι ελπιζω...αυτα για χτες..

ΣΗΜΕΡΑ 13.00--κι αλλο τηλ???δεν το χειριστηκα καλα,δεν εχω το ταλεντο του...θελω να μην με νοιαζει..δεν θελω να τον θελω!!!!ειναι απλα μια φαση..θα περασει..

επισης σημερα ξυπνησα ιδιαιτερα ευδιαθετη (περιεργο λογω χθεσινου σκηνικου)καταφερα να τελειωσω μια γραφειοκρατικη δουλεια που ξεκινησε χτες...και ξυπνησα παλι απο τα χαραματα και αργησα μιση ωρα στη δουλεια...τεσπα ειμαι πολυ χαπυ που τελειωσε!!ισπανικα δεν εχω λογω απεργιας!!!τελεια θα παω κατευθειαν σπιτακι και θα βαλω την κουρτινα που αγορασα...κισσ κισσσσσσσσσ

4 σχόλια:

  1. A τώρα καταλαβαίνω γιατί είχες στείλει το σχόλιο-παρεξήγηση... Παίζει προβλημα αισθηματικό...

    Δεν είμαι σε θέση να δίνω συμβουλές, γι'αυτό απλά θα σου πω πως όλα θα τελειώσουν (συναισήματα) μια μέρα, ξαφνικά. Θα ξυπνήσεις ένα πρωί και θα τα έχεις πετάξει από πάνω σου μηχανικά, με ένα κλικ. Είναι θέμα άμυνας.

    Και εγώ κάνω ισπανικά!!! Σε ποιό επίπεδο βρίσκεσαι?? Θα δώσεις φέτος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειμαι σε ενα περιεργο επιπεδο...τωρα τελειωνω subjuntivo φαντασου..αλλα δεν μπορω να μιλησω σχεδον καθολου..ειναι η δευτερη χρονια που κανω!!ειχα και εχω καθηγητριες διαμαντια (με την κακη εννοια)!!!!

    οσο για το αισθηματικο..ο καιρος-γιατρος θα μιλησει πιστευω...

    καλημερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι, ο χρόνος ο καλύτερος γιατρός...
    Η αλήθεια είναι πως μια μέρα μπορεί να ξυπνήσεις και να μην θυμάσαι ούτε το πρόσωπό του πως είναι. Μου έχει συμβεί...και όταν το σκέφτηκα μετά από καιρό, δε μπορούσα να καταλάβω πως συνέβη.
    Βέβαια, μου έχει συμβεί και το άλλο. Μετά από 2 μήνες χώρια, χιλιάδες μουσκεμμένα χαρτομάντηλα, αμέτρητα βράδια ξάγρυπνη και άθλια συμπεριφορά μου απέναντι σε τρίτους...έκανα αυτό το πισωγύρισμα. Δεν το μετάνοιωσα. Η σχέση μετά την επανασύνδεση ήταν πολύ(μα πάρα πολύ) καλύτερη.

    καλά να περνάς! και καλό διάβασμα με τα ισμπανικά σου! φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ισμπανικα??πες μου οτι ετσι ηθελες να το γραψεις γιατι εκλασα στα γελια...

    μα παρα πολυ ε???:-)))))))))

    πολλα κισσ (με εκανες και γελασα)να σαι καλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή