Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

ελπιδα στην ελπιδα..

και ετσι εφτασαν τα χριστουγεννα...ειναι τοσο περιεργα...να μην μιλαμε..να πιστεψω οτι τα παρατησες ετσι ευκολα..και οτι το εκανες και για μενα????καλο!!!οτι θα ειμαι με τα παιδια χωρις εσενα αυτα τα χριστουγεννα που καναμε τοσα σχεδια...τι κριμα.. αλλα αφου ετσι τα καταφεραμε καλως...οτι θα ειμαστε σε 500 μετρα αποσταση για μια ολοκληρη εβδομαδα???μακαρι να μην ερθεις αθηνα..μακαρι..και αν ερθεις μακαρι να μην σε δω , να μην μιλησουμε..δεν μπορω...με εχεις πληγωσει τοσο πολυ..δεν αντεχω αλλο.. δεν μπορω να ακουω παλι δικαιολογιες,τα λαθη μας,οτι δεν μπορεις,οτι φοβασαι,ειναι δυσκολο..αυτο που με τρομαζει περισσοτερο ειναι οτι πιστευω οτι δεν θα ζησεις ποτε.. γιατι παντα θα φοβασαι..κι εγω θελω να ζησω και θα ζησω...παντα θα σαγαπω ομως λατρεια.......καλες γιορτες και χαπυ νιου γιαρ σε σενα που με διαβαζεις.. αγωνιστικους χαιρετισμους σε οσους ειναι θλιμενοι για οποιοδηποτε λογο αυτες τις γιορτες..αδερφια ολα καλα..ας ελπισουμε στην ελπιδα...μια φαση ειναι θα περασει...

7 σχόλια:

  1. Το Μilch έχει γνώμη ότι πρέπει η mariposa να αγαπάει τον εαυτό της πάνω από όλα και να ξεχνάει ανθρώπους που δεν αξίζουν και που την πληγώνουν γιατί ο εαυτός της είναι το πιο πολύτιμο για αυτήν και γιατί οι άλλοι έρχοντε και φεύγουν ενώ ο εαυτός της μένει για πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλες γιορτες γλυκεια μου. Ολοι ποναμε αλλα ολοι ελπιζουμε για το καλυτερο..

    Μαρουλοφιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σκαθάρι έχει δίκιο φιλενάδα μου!
    Να φροντίσεις να περάσεις καλά, να χαλαρώσεις, να ξεχαστείς με πράγματα που σε κάνουν να νοιώθεις καλά.
    Καλές γιορτές γλυκιά μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τώρα τι να πώ... παίζει πάντως ο σκατό σκάθαρος να έχει δίκιο. Φιλάκιααααα και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται τις γιορτές αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Milch σου εύχεται καλή Ανάσταση και χρόνια πολλά
    με μία βρομοβρωντερή κλανιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σου έυχομαι να περάσεις όμορφες γιορτές και να κάνεις πράγματα που πραγματικά σε ευχαριστούν.Ελπίζω το 2010 να σου φέρει αυτά που επιθυμέις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ευχαριστω ολους και καθεναν ξεχωριστα για τις ευχες και σχολια σας..να στε καλα..πολλα πολλα κισσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή