Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2009

κατι για να ευθυμησουμε...

Ήταν τρεις φίλες, η Άννα, η Βαρβάρα και η Γωγώ.

Αυτές λοιπόν οι τρειςφίλες, πήγαιναν κάθε απόγευμα για καφέ. Ένα απόγευμα λοιπόν λέει η Άννα:- "Κορίτσια, δεν θα πιστέψετε τι μου συνέβει χθες. Ήρθε ο Ανδρέας αργάαπό την δουλειά του, κατασκοτωμένος από την κούραση και του λέω:- "Πήγαινε μωρό μου να κάνεις ένα κρύο μπάνιο κι έλα εδώ, να σεξεκουράσω εγώ." Kι έτσι έγινε. Mέχρι να βγει από το μπάνιο, εγώ είχα φορέσει ότι πιόπρόστυχο εσώρουχο είχα και τον περίμενα.. Μόλις βγήκε, του τραβάω τηνπετσέτα του, τα πιάνω και του λέω:- "Mωρό μου, τι κρύα αρ..... είναι αυτά που έχεις; Έλα εδώ να σου ταζεστάνω εγώ."Kι έγινε κορίτσια της τρελλής μέχρι το πρωί! - "Θα το δοκιμάσω κι εγώ", λέει η Βαρβάρα.

Την επόμενη μέρα λοιπόν, βρίσκονται πάλι οι τρεις φίλες καικατενθουσιασμένη η Βαρβάρα τους λέει: - "Άννα είχες απόλυτο δίκιο. Έκανα ακριβώς το ίδιο και είχε... φοβεράαποτελέσματα. Ήρθε χθές ο Βασίλης από τη δουλειά, ψώφιος από τηνκούραση.Και του είπα:- "Πήγαινε μωρό μου να κάνεις ένα κρύο μπάνιο κι έλα εδώ σε εμένα να σεξεκουράσω."Mέχρι να βγει από το μπάνιο, φόρεσα ότι πιό πρόστυχο βρήκα μπροστά μουκαι μόλις βγαίνει από το μπάνιο, του τραβάω την πετσέτα, του τα πιάνωκαι του λέω:- "Mωρό μου, τι κρύα αρ..... είναι αυτά που έχεις; Έλα εδώ να σου ταζεστάνω."Kι έγινε της κόλασης μέχρι το πρωί. Tότε, σκέφτηκε και η Γωγώ:- "Γιατί μόνο αυτές; Θα δοκιμάσω κι εγώ!"

Την επόμενη μέρα λοιπόν, θα ξαναβρίσκονταν οι τρείς φίλες. Η Βαρβάραόμως είχε περιέργως αργήσει. Κάποια στιγμή, μετά από πάρα πολύ ώρα,έρχεται η Γωγώ, μαύρη από το ξύλο, γεμάτη μελανιές και γδαρσίματα.- "Τι έπαθες καλέ;", τη ρωτάνε οι φίλες της. - "Να, εχθές όταν ήρθε ο Γιάννης από την δουλειά, πεθαμένος από τηνκούραση, του λέω:- "Πήγαινε μωρό μου να κάνεις ένα κρύο μπάνιο και έλα μετά εδώ σε εμένανα σε ξεκουράσω."Eν τω μεταξύ, φόρεσα ότι πιό πρόστυχο είχα στο σπίτι (Σνιφ-σνιφ) - "Ε, ωραία και μετά τι έγινε;"- "Μόλις βγήκε από το μπάνιο, πάω κοντά του, του τραβάω την πετσέτα καιτου λέω:- "Mωρό μου, γιατί έχεις ζεστά αρ.....;

O Aνδρέας και ο Bασίλης τα είχαν κρύα!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου