Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

ανυπομονω για το επομενο επεισοδιο...

απαξιωση..τι σημαινει??καταπατας τις αξιες του αλλου???αδιαφορεις για τα συναισθηματα του??οταν ο ενας εχει χ ελλατωματα , ο αλλος τα γνωρισει και δεν τα κατανοει , δεν τα συμμεριζεται και απλα αδιαφορει οταν ο αλλος τα βγαζει??οταν ωθεις την κατασταση στα ακρα και ο αλλος απλα αδιαφορει??αυτο δεν σε απαξιωνει??ασχολησου τουλαχιστον!!!κουραστηκες?? οκ δεκτο..γνωρισεις ομως οτι προσβαλεις και αφηνεις τον αλλον να παρανοει...που θα καταληξει ολο αυτο??η συνεχεια στα επομενα δραματικα επεισοδια...

δεν μου κανει ο ανθρωπος που δεν κατανοει τα ελλατωματα μου ενω ξερει οτι προσπαθω να βελτιωθω..δεν θα τα καταφερνα ρε φιλε με τη μια..δεν μου κανει αυτος που ενω ξερει ποια ειμαι , πως σκεφτομαι , πως ενεργω , που του εχω ανοιχτει λες και εκανα εγχειριση ανοιχτης καρδιας να χειριζεται τις αντιδρασεις μου και να πρατει αναλογως...δεν με βοηθας φιλαρακι...παιρνεις πολυ δυναμη απο ολο αυτο που δεν ειναι αληθινη..εκει που εισαι ημουν και εδω που ειμαι θα ερθεις ξεκολααααααααααααααααααα

10 σχόλια:

  1. Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε... στο χέρι μας είναι να προσελκύσουμε ανθρώπους κοντά μας που αληθινά θα μας θέλουν για αυτό που είμαστε και όχι για αυτό που αυτοί θα ήθελαν να είμαστε. Η ζωή είναι πολύ όμορφη και εμείς την κάνουμε δύσκολη.. πολλές φορές ανυπόφορη! Αναλωνόμαστε και χάνουμε ενέργεια από ανθρώπους που εμείς οι ίδιοι τους έχουμε δώσει το δικαίωμα να μας "διαλύουν" ... Νομίζω ότι όλα είναι στη δική μας δύναμη... φτάνει να το θέλουμε αληθινά... Ας είμαστε αληθινοί με τον εαυτό μας και τότε είμαι σίγουρη ότι θα προσελκύσουμε αληθινούς ανθρώπους γύρω μας που θα μας αγαπούν για αυτό που πραγματικά είμαστε! Καλό απόγευμα να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Milch είχε διαβάσει από κάποιο μπλόκερ που δεν θυμάται ότι οι άλλοι αγαπούν αυτό που φαντάζοντε ή θα ήθελαν να είμαστε και όχι αυτό που είμαστε!

    Το Milch απόψε παίζει ποδόσφαιρο στο Μπρούκλιν
    κάνει μια στον ρωσοπόντιο και του φοράει το κουβούκλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. orsalia..

    ορσαλια οτι μαγαπαει ειναι σιγουρο..δεν χωραει συζητηση..αλλα επειδη εκεινος ειναι σε διαδικασια αλλαγης και εξελιξης..νομιζω οτι θελει το ιδιο και για μενα σε καποια πραγματα..το κανει ομως χρησιμοποιωντας το γεγονος οτι με ξερει πολυ καλα και χειριζεται..
    δεν ειναι ενταξει..αστα!!!ειμαστε τους τελευταιους μηνες ανω κατω..θα δουμε..


    milch-käfer συμπαθεια..με αφορμη το σχολιο σου σκεφτηκα οτι ισως επειδη ανοιχτηκα παρα πολυ να ξενερωσε και για να μην χαλασει η φαντασιωση να επιμενει να με βλεπει οπως πριν..δυνατη!!!!δεν ειναι ουτε αυτο ενταξει αλλα οπως λεει και η ορσαλια σε οποιον αρεσουμε,για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε..

    ευχαριστω για τα σχολια σας ειναι ενα θεμα που με τρωει πολυ τον τελευταιο καιρο για αυτο ανοιξα και τουτο εδω για να γραφω τα δικα μου , με βοηθα να ξεκαθαριζω τα πραγματα στο μυαλο μου γιατι εχω την ταση να σκεφτομαι πολυ για τα παντα και το χανω...αυτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι φίλοι και οι γκόμενοι δεν είναι μόνο για τα καλά όμως! Είναι και για τα δύσκολα και εκεί φαίνενται πόσο αληθινοί είναι!

    Το Milch εχτές τα πήρε στην κράνα με το xela
    και από το πολύ το χέσιμο του έφυγε η μασέλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εκει που εισαι ημουν και εδω που ειμαι θα ερθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Οι φίλοι και οι γκόμενοι δεν είναι μόνο για τα καλά όμως! Είναι και για τα δύσκολα και εκεί φαίνενται πόσο αληθινοί είναι!"
    Τα είπε καλά το σκαθαράκι και συμφωνώ μαζί του.
    Όλοι έχουμε ελαττώματα βέβαια, αλλά κι όλοι φανταζόμαστε πως ο άλλος θ' αλλάξει σύμφωνα με τις προσδοκίες μας. Αυτό είναι και το βασικότερο λάθος στις διαπροσωπικές σχέσεις κατά τη γνώμη μου.
    Υπομονή και φιλιά κορίτσι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To Μilch απόψε είχε συναυλία στο Βελιγράδι
    πετάχτηκε στο New York και έριξε
    στο κεφάλι του Alexfarter ένα κουράδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Milch μια συναυλία έκλεισε στο Μπάρι
    και πήγε και αγόρασε έξι κιλά σκαθάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εχεις δικιο μαρινα και milch..θα δουμε...πολλα φιλια και στους δυο σας και ευχαριστω..

    γεια σου ανεμε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. milch πολλες συναυλιες , πολλες κρεπες ζηλευωωωωωωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή