Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

ημερα εθνικης περιφανιαςςςς

ημερα εθνικης περιφανιας και μνημης....εγω.... στο γραφειακι μου , να αγχωνομαι για το πως θα παω απο το κεντρο σπιτι μου...να φτιαχνω καφεδακια για τους αλλους (εγω δεν πινω), να σερφαρω στο ιντερνετ , να σκεφτομαι τι θα φαω , να διαβαζω τα ισπανικα μου για αυριο και αλλα πολλα..ημερα εθνικης περιφανιας ακουω ολη μερα στο ραδιο..και μου σπανε τα νευρα!!!

υπηρξαμε τετοιος λαος??που ξεσηκωθηκαμε και ανατρεψαμε την καταδικασμενη ζωη μας??πως ???????? πως εγινε αυτο?? παντα ημουν "αναρχικο" στοιχειο (χωρις να συμμετασχω ποτε σε πορειες και τετοια) στη ζωη μου ...δεν ειχα ποτε σταθερη κατοικια τα τελευταια χρονια , δεν εχω σκυψει ποτε το κεφαλι σε εργοδοτη , ειμαι τσαμπουκας και τα λεω οπως εχουν , δεν μασαω πουθενα και σε τιποτα !!! δεν θα με ξεσηκωνε παντως κανεις και με τιποτα απο το σπιτακι μου να παω σε διαδηλωση κλπ!!!!ο λογος??θεωρω οτι οι περισσοτεροι μπατσοι ειναι αξεστοι και χωρις τροπους και δεν εχω υπομονη μαζι τους( σιγουρα υπαρχουν εξαιρεσεις)!! οποτε μαλλον θα παω φυλακη αν συμμετασχω!!!!εχω πολυ ασχημες εμπειριες και δεν εχω υπομονη με την αστυνομια..τα τελευταια χρονια εχω αλλαξει αρκετα αλλα δεν μπορω να ειμαι σιγουρη..αλλα θα ηθελα να ημουν πιο ενεργος πολιτης που λενε..πως??????? θα ηθελα να αλλαξουν αρκετα πραγματα!!! πως ??? προβληματιστηκα παλι...

2 σχόλια:

  1. καλημέρα mariposa..Για μένα ένας σωστα αρθρωμένος λόγος ,η έκφραση προσωπικών προβληματισμών και η καταγραφή τους -και δη δημοσία-σημαίνει ότι είσαι ενεργός πολίτης..Αυτό και μόνο φτάνει..Γιατί η μια φωνη μπορει να γίνει χίλιες και δεκα χιλιαδες αρκεί να υπάρχει κατι κοινο..Αγωνία και φόβος για το μελλον που ερχεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευριδικη...

    τι να σου πω...μακαρι να ειναι οπως τα λες..

    milch-käfer

    να ερθω κι εγω μαζι??νεα ιορκη γαμω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή